Heijastin spray koville pinnoille. Pysyvä hohto

25,00  sis. alv.24%

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Heijastin spray koville pinnoille. Pysyvä hohto

Tuotesarja käsittää neljä erilaisille pinnoille ja erilaisiin käyttökohteisiin sopivaa heijastavaa suihketta. Heijastavuus lisää näkyvyyttä heikossa valaistuksessa ja siitä on hyötyä esimerkiksi juoksulenkillä, iltakävelyllä, pyörä- ja ratsastusretkillä ja esineiden merkitsemisessä.

ALBEDO 100 Reflective Spray koostuu läpinäkyvästä liimasta, heijastavista mikrohiukkasista ja ponnekaasusta. Tarttuvuuden tehostamiseksi suihkeen koostumus vaihtelee eri tyyppien välillä. Tuotteet koostuvat hellävaraisista ainesosista. Esimerkiksi suihkeessa käytetty liima on samankaltaista kuin tietyissä kirurgisissa operaatioissa käytettävä liima.

Light Metallic – pysyvä, harmaa, valoa heijastava suihke. Metallille, puulle, betonille, muoville jne. Light Metallic kiinnittyy useimmille pinnoille, kestää erilaisia sääolosuhteita ja sopii erinomaisesti erilaisetn vaaranpaikkojen ja esineiden merkitsemiseen työpaikalla ja kotona.
Sopii erinomaisesti esimerkiksi lastenvaunujen puöriin, polkupyöriin, portinpieliin, postilaatikoihin, kajakkeihin, varusteisiin, jätesäiliöihin, maalatuille pinnoille, jalkakäytävän reunoihin, aitoihin ja nylonkankaisiin.

Light Metallic -suihke on pysyvä, ei-poispestävä spray. Esineen on oltava suihkutettaessa kuiva ja täysin puhdas liasta ja irtohiukkasista. Suihke tarttuu kuivaan pintaan.

http://yle.fi/uutiset/poroille_tarkoitetun_heijastinsprayn_tehtavana_estaa_liikenneonnettomuuksia/7093117