Svala Extreme Merinovilla kerrasto, parasta laatua

159,00  sis. alv.24%

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Finnsvala Extreme Villainen Väliasu

Extreme alusasun sisäpinta on polypropyleeniä, joka siirtää ihon kosteutta. Päälykerros on erittäin hienoa merinovillaa joka on superwash käsitelty konepestäväksi. Silloin kun peseminen ei ole mahdollista voit tuulettaa asun ulkona. Kauluksessa on lämmittävänä kerroksena mikrokuitu ja kauluksen sisäpinta sekä vetoketjun alla olevan tuulisuojan materiaalit ovat polypropyleeniä. Alusasu on tasosaumattu ja saumat eivät paina kovassakaan käytössä. Asua voidaan käyttää jo nollan säässä,mikäli viima tuntuu kylmältä.

Eri paketeissa paita ja housut, jos haluat eri kokoa paidan tai housut kuin tilauksessa niin kommenttikenttään viestiä (esim: L puku tilaukseen M housut)

Käyttöalue on -10-25 astetta, silloin liikunnassa riittää tuultapitävä kuoriasu. Jos liikunta on vähäistä lisää Extreme alusasun päälle villainen tai Fleeceasu. Älä pue Extreme alusasun alle puuvillaa,joka kerää kosteuden iholle.

Alusasu toimii sellaisenaan erittäin hyvin laturetkeilyssä laskettelussa,moottorikelkkailussa ja muissa talven harrastuksissa.

Väri yleensä musta.

Alusasu on valmistettu Suomessa. Finnsvala laatua jo vuodesta 1955

Lisätiedot

KOKO

XS, S, M, L, XL, XXL